LÄXHJÄLP

NO

Svenska

Matte

Engelska

Studievägledning

Skolstart och ännu en termin fylld med läxor väntar på oss. Vi på MAF fortsätter att erbjuda läxhjälp i vår nya lokal med våra gamla och nya lärare! Vi hjälper dig med olika ämnen som Matte, Engelska och NO.

Hur fungerar det?

Har du fastnat på någon uppgift, eller inte riktigt förstått det läraren gick igenom? Då hjälper vi på MAF dig. Du tar med dig materialet och vi fördjupar din kunskap inom ämnet. Med hjälp från utbildade lärare och universitetsstudenter får du en individuell hjälp under våra lektioner.
Vi koncenterar på mindre klasser där en lärare delar sin tid mellan högst fem elever. Detta gör att eleverna får mer individuell undervisning.

Schema

Schemats upplägg erbjuder eleven flexibilitet där det är möjligt att lägga upp sin egen studieplan. Under läsåret kommer vi dessutom att organisera tv-spel- och fotbollsturneringar, laserdome events, utflykter och andra roliga aktiviteter.
För registering, frågor och synpunkter är ni välkomna att kontakta oss. Vi vill gärna träffa er personligen och blir glada om ni bokar en tid då vi kan träffas i vår nya verksamhetslokal!

För att gå med klicka här